Når jeg kigger efter kajak, har jeg selvfølgelig en række krav, der skal være opfyldt, men derudover betyder det meget for mig, at kajakken er flot at se på. At den har nogle smukke linier, som gør den til en fryd for øjet. Det krav opfylder din model Titan jo til fulde.

Atlantisbåtene er fantastiske båter! Jeg håper, -og tror, at de har ganske stor appell hos mange padlere.

Tak for din mail m. link. Det er virkelig en flot - og i mine øjne helt fortjent - anmeldelse af Atlantis kajakkerne

Jeg er meget enig i vurderingen. Både af kvaliteten og egenskaberne på vandet. Jeg havde ikke min GPS med, da jeg prøvede Titan VI, men jeg oplevede den ikke som en tung kajak - den var mere letpadlet end jeg havde troet. Jeg har en drøm om, på et tidspunkt, at prøve kræfter med det Blå Bånd - Sveriges kyst rundt. Til såda en tur kunne Titan VI meget vel blive mit valg af kajak.

Prøvde TitanIV på Hvaler i sommer. Fikk godt inntrykk av sjøegenskaper og håndverksmessig kvalitet.

Har testa Titan VI i kuling og grov sjø ved et par anledninger, og er mektig imponert. Trodde ikke det var mulig å konstruere en kajakk som er så trygg under slike forhold. Har litt problem med vanninntrenging i bakrommet når jeg er ute i dårlig vær. Har samme problem med min Seward Quest. Det er nok sikkert mer teknisk vaskelig å få bakrommet tett p.g.a. så mange gjennomføringer i dekket, til ror m.m. Mitt inntrykk er at Titan VI er bedre på surf enn det en kunne få inntrykk av gjennom testen i Padling. Synes den er lett å få i gang og kursstabil. Er også veldig rolig og kontrollert når en lar sjøene passere bakfra. Slår litt i motsjø p.g.a. den rel flate/brede bunnen. Alt i alt svært fornøyd så langt.

Jeg er utrolig glad for min Safari. Jeg klarer fint å padle den alene. Jeg kan faktisk padle den fortere end min enkel kajakk, lengden er her en stor fordel. Roret er ikke stort, men virker helt som det skal. Og så er det jo laste evnen. Nå har jeg fint plads til Lavo telt og alt hva som elles trengs."

Har foresten hørt mye skryt av kajakkene dine!

Jeg har hatt mange fine turer i min Wav kajakk, og vi har blitt gode venner i all slags vær.

Var ute i frisk bris igår, bølgehøyde opp mot 50cm. Den oppfører seg veldig bra og er lett å håndtere i vind. Brukte litt finne ved sidevind og i medsjø. Jeg prøvde også i urolig sjø med returbølger uten at det føltes skummelt.Den er veldig stødig synes jeg. Den tar surfbølger lett og er lett styrt. Lukene er lette å ta av og på. Setet er greit men jeg bruker sitteunderlag. Setejusteringen fram og tilbake gjør nok endel for hvordan den oppfører seg mht vind og svingegenskaper siden det påvirker hvor mye den går opp i vinden. Det eneste problemet er at den er altfor stor for meg på 70kg. Bredden på cockpitring framme medfører at åra ofte slår borti kanten. Retningsstabiliteten lider litt pga det store springet men ikke så mye at en gjennomsnittspadler vil bry seg om det tror jeg. på land er den veldig grei å håndtere pga vekten og vektfordelingen. Min CD Caribou,som er en knekkspantbåt (5.41mX54cm, er den jeg sammenligner med ).

Mesteparten av dagen har gått med til å besøke en kajakk leverandør på Sofiemyr. Spesiellt har to typer fra hans varespekter har vært gjennomgått, prøvesittet og vurdert i den grad det er mulig uten å ha de på vannet. Neste skritt skal være prøvepadling.(se mitt foto album) Konklusjon må være at i "Titan" (den røde) følte jeg at kajakken hadde med meg på tur. Dette må være et ideellt valg for riktig digre mennesker.Mens i " Titan Vancuver Island" (VI) følte jeg med "likeverdig". Noe stemmte i forholdet mellom båt og min fysikk. ( den gule). Tekniske data, 5,6 mmeter lang, bredde 61 cm,Lasterom forran rommer 72 liter, bak 120 liter. Kevlar utførelse veier uten last 23,6 kg. s

Hi, My name is Sigurd Henrichsen. I'm a 58 year old Norwegian, living in the Fredrikstad-area, where we have great padling opportunities. Fredrikstad is situated at the utmost part of the Oslo fiord, 30 minutes drive from the Swedish border. I have been padling for 5-6 years now, (wish it had been 50!) and have had several kayaks. I have just bought an Atlantis Titan High Volume from Martin in Scandic Kajakk. I must tell you that I had just padled a few strokes in the demoboat when I got a definte "YESS!!!!!"-feeling. There and then I decided that this was MY kayak. It is the most stable, and yet the fastest kayak I have had, and with good maneuverabillity both with the rudder on the deck and in the water. I love the way it behaves in the waves, no matter where they come from. People - both kayakers and others - say that it looks great too - red with black fading, and with black hatches. That makes me very proud of being the owner of an Atlantis Titan. Well, just thought you would like to know.

Venke var ute sist søndag sammen med sin sønn, og var svært begeistret. Stabiliteten kjentes tilfredsstillende, selv om den ikke kunne måle seg helt med Titan

Var ute en dag sammen med 3 andre da det blåste opp ca 20 m/s, og den ene veltet. Kammeratredning under slike forhold er krevende. På vårt nivå er vel teknikk kanskje viktigere enn styrke når det gjelder fart med ellers like kajakker. Selv er jeg ingen hurtigpadler, men rel. sterk og utholdende, og foretrekker heller å padle under litt krevende forhold. Derfor er Titan midt i blinken for mine behov.

Var ute en tur på lørdag i kuling (15m/s), men det skapte ingen problemer for Titan VI. Det er deilig å kunne sitte helt avslappet selv om sjøen bryter rundt en og over en, og bare kunne nyte det.

Var også ute i friskt vær på søndag. Koser meg når det er skikkelig rusket, og en får hente ut litt av potensialet i Titan VI. Slike dager blir en heller ikke forstyrret av hurtiggående båter, men får nyte selskapet med havørn og andre sjøfugler.

! Fem entusiastar padla rundt Hankø. Tor fekk bekrefta at den NYE kajakken ligg som støpt i bølgene, .....

Eller får jeg gratulere deg med en ny kajakk. Den er trygg som fjell. Det eneste jeg har å utsette på den er at den stamper og spruter litt mye i grov motsjø. Masjfarten er bra men det koster en del når den farten overskrides. Litt viktig at medpadlere tar litt hensyn i grov motsjø og slakker av litt.

Det blåste en del, og ble litt skvalpesjø, men for første gang kunne jeg bare sitte og slappe av og kose meg under slike forhold. Så langt ha jeg bare en erfaring - det er en SUVEREN båt, som jeg gjerne anbefaler til alle som er på jakt etter en god kajakk. Spesielt er jeg overrasket over at den både er veldig stabil og lettkontrollert, samtidig som den er veldig rask. (Jeg logget 12,8 km/t i moderat surf).

Kajakkene får meget god omtale, så eierne er åpenbart svært godt fornøyde. Men som alltid med slike brukeromtaler får man ta det for hva det er - det er vanskelig å vite hvor bred erfaring innsenderne har. Men når du selv har prøvd kajakken og din positive opplevelse sammenfaller med andres, høres det ut som at det kan være en bra kajakk å satse på for deg.

Nå har jeg noen flere turer med Atlantis'en, og kan bare bekrefte den første følelsen jeg hadde. Kajakker er jo noen særegne dyr - det som passer perfekt for en padler, synes en annen padler er helt umulig. Men for MEG er det fire (fem) egenskaper som betyr noe: - at kajakken er god å sitte i. I Atlantis'en sitter jeg godt. Lenge. Jeg forsøkte den varianten som hadde litt lavere dekk, og den passet ikke meg. High volume var perfekt. - at kajakken er stabil og god å padle i bølger - både med og uten ror. For meg er det blitt slik at der jeg før følte en viss engstelse, sitter jeg nå og koser meg. Min kajakk er 61 cm bred, og stø. Kajakken er lett å svinge uten ror pga relativt mye spring. Det er bare å kante over, så går det rundt. - at kajakken er lett å laste, slik at man slipper å ha bare små kolli med seg. Denne har god størrelse på lukene, som er lette å få av og på. - at kajakken er lettpadlet, slik at man kan holde en viss fart over en viss distanse. Titanen er 5.60 lang, og det merkes på snitthastigheten. Den skyter også raskt fart i surf. - det siste punktet er litt jålete. Jeg synes det er hyggelig å få positive kommentarer både fra padlere og andre fordi de synes kajakken (rød med svart fading og svarte luker) er fin. Bedre er jeg altså ikke. Og nei, jeg er ikke forhandler av disse kajakkene, ei heller har forhandleren hverken oppfordret meg til å skrive eller betalt for det. Dette er rett og slett pur glede over å ha funnet "min" kajakk.

Det var en rigtig god oplevelse at prøve en Titan VI. Den opførte sig fint på vandet: Var meget stabil og med en virkelig god kontakt til den pga. de godt udformede og - til mine lår - helt perfekte placering. Samtidig var glasfiberarbejdet af en kvalitet som man ganske enkelt ikke finder bedre. Det eneste minus - som du også selv nævnte - var sæde og rygstøtte.

Jeg ble veldig begeistret over båtene og spesielt for Titan VI

Kort prøvetur med Titan IV i 1m høye vindbølger gav et positivt inntrykk - lettpadlet, relativt rask, stabil, lett å svinge og manøvrere i bølgene. Kvaliteten på støpearbeid, avslutninger og finish så ut til å være fullt på høyde med det beste fra andre produsenter(vanskelig å vurdere for en amatør). Uvant justeringssystem for pedalene(reimer).

Jeg var jo en blant flere som prøvepadlet bl.a. dine kajakker, og fant "MIN" kajakk blant dem. Det kjente jeg stemte fra aller første padletak, og det er bare blitt bedre og bedre etterhvert som jeg blir bedre kjent med båt og egenskaper. Forhold som jeg tidligere var skeptisk til å begi meg ut på, er ikke lenger noe problem. Jeg har latt flere prøvepadle kajakken min, og tilbakemeldingene er entydig positive. I spøk pleier jeg å si til dem at de må love å komme tilbke med båten, selv når de kjenner hvor suverent god den er. Jeg får også flere fine tilbakemeldinger på båtens utseende, og jeg er nok ikke bedre enn at jeg soler meg i glansen. (Jeg har sagt til Gro at jeg skal døpe båten "Lykke", bare jeg finner egnede bokstavtyper :o)) )s

Lykke til Tor. Håper du blir fornøyd. Jeg har hatt min nå i noen år og er veldig godt fornøyd med den og den er solid bygd

Kajakken er kjempesuper. Gula humpen; here i come :-)

Kvaliteten på båtene er veldig bra. -

Sitat fra konklusjonen i testen : "......De passer like godt for både amatøren og den ambisiøse langturspadleren. Er man litt tøff, går det faktisk an å få tilsendt en, eller to kajakker, -uten å på forhånd prøve dem. -Det er nesten umulig å bli skuffet."

Jeg skryter uhemmet av dine kajakker, anbefaler å teste og å kjøpe.

Atlantis'en tok alt som ble kastet mot den med glans - ikke et utsøtt øyeblikk, selv med enkelte fullstendige overskyllinger. Jeg kan rett og slett ikke få fullrost denne båten nok

Jeg prøvepadlet en Atlantis Titan High Volume på padleleiren på Hvaler under litt ulike forhold, og fikk en definitiv YESS!!!-følelse. I går var jeg og hentet men egen. Mitt inntrykk er at det er en lettpadlet båt med en suveren finish. Gleder meg til jomfruturen i kveld!

Having done a short sea trial with 3 feet waves in a Titan IV, I was impressed by its performance – easy to paddle, relatively fast, stable, easy to turn and manoeuvre. The quality of the fibreglass and the finish appears to be among the best of the industry. The foot brace/rudder system took some getting used to. The Atlantis kayak met every challenge with flying colours that was thrown at it. I did not experience any instability, even when the kayak was fully flooded. I fail to find words to praise this kayak enough. Stability: I felt at home at once in this kayak. I paddled under weather conditions that I would not normally have dreamed of going out into. It has very good surf properties. Comfort: I sit comfortably in the kayak and can paddle for a long time. In my opinion it has the unique combination of both being fast and stable. I have lent it to friends, who have never paddle before and who at once feel comfortable. Safety: The deck rigging has fine details. As I work with safety on a daily basis, I like that there are reflexes woven into the deck rigging. There is a structural reinforced hull in strategic areas. It takes a large amount of cargo, although the cargo area actually isn’t as big as one would expect. Foot brace and rudder system are easy to adjust and handle. And not to forget – the showing-off factor. I have received a lot of praise for its shape and colour. People think it is awesome. When I was vacationing this summer, several people came up to me and praised the kayak.

Sjøsatte kajakken i helgen, supert.

Jeg har nå fått prøve kajakken i sørvestkuling i Drammensfjorden, og jeg må si Martin jeg har aldri følt meg så vel i noen annen kajakk, den er som en drømm i grov sjø.

Styled with Metro UI CSS