SCANDIC KAJAKK INFO

Scandic Kajakk er forhandler og importør av kajakker fra ATLANTIS KAYAKS, Vancouver - Canada i skandinavia og Nederland.

ATLANTIS KAYAKS har vist at et lite produksjons og design team kan levere kajakker som alle beundre for sin gjennomførte kvalitet. ATLANTIS har mange profilerte padlere som sine brukere


Scandic Kajakk er forhandler og importør av NOVORCA carbon grønlands åre fra U.S.A Forhandling i Skandinavia, Island og Grønland.

NOVORCA står for en enestående oppfinsomhet når det gjælder å tilføre et tradisjonelt produkt nye muligheter i form og uttrykk. Mange padlere følger nøye med her.


Scandic Kajakk er forhandler og inportør av komposit grønlands åre fra GERALAB i Scandinavia ekslusiv danmark.

GEARLAB har optimert sin produksjon og design. Det har gjort deres åre til en stort produkt på kvalitet og pris. GEARLAB vinner stadig nye posisjoner.Scandic Kajakk er stolt over at kunne formidle salg av ATLANTIS KAYAK sine kajakker. De har alle vist at de er kajakker som brukerne blir glade i og som bare får god omtale.

Scandic Kajakk har et stort hjerte for de fantastiske grønlands åre. Den gode opplevelse vil vi gjerne formidle til andre, og vi vil benytte alle anledninger til å vise de frem og la de bli testet

Scandic Kajakk har et betydelig lager av komposit grønlands åre. Vi vil ha en betydelig posisjon på denne front.

Scandic Kajakk her salg fra lager. Er åpen for fremvisning på nær sakt alle tider. Vennligst ring.

Kontakt Scandic Kajakk på mail :

Send MailStyled with Metro UI CSS